Active arena

Arena

Välkommen till Hansa Active Arena i Kalmar. Den främsta platsen för dig som vill ta del av aktiviteter i alla dess former. På arenan erbjuder vi till exempel professionella padelbanor, virtuella golfbanor, ett modernt gym, rymliga konferenslokaler och en kids corner för barnen. Hos oss får du alltid en underhållande stund tillsammans med dina vänner eller kollegor.

Padel

Arena

Professionell padel i Kalmar

Arena

Vi erbjuder 7 välskötta banor inomhus. Alla planer är utrustade med marknadens bästa matta från varumärket Unisports. Banorna är rymliga vilket ger dig ett gott svängrum runt banorna. När det är soligt och skönt utomhus kan det vara kul att spela padel ute i den friska luften. Vi har som tur är två banor utomhus som vi erbjuder våra gäster när vädret tillåter det.

Utmana din vänkrets till match

Boka en bana på Hansa Active Arena i Kalmar och utmana dina vänner eller kollegor till match! Vi tror att padel blir mycket roligare när man spelar tillsammans med sina nära och kära. Några matcher padel kan skapa en stark gemenskapskänsla där ert umgänge får en både rolig och svettig stund tillsammans.

BOKA PADEL
LÄS MER

Utmana din vänkrets till match

GOLF

Arena

Spela Golf året runt i Kalmar

Arena

Golf är en av världens mest populära sporter. Nackdelen är att man här i Sverige bara kan spela utomhus några få månader om året. Vi på Hansa Active Arena i Kalmar har lösningen för detta. Hos oss kan du spela golf året med hjälp av våra fyra TrackMan simulatorer.

Golfbanor i världsklass

Här hittar du ett stort antal enastående banor från hela världen med hjälp av den allra senaste tekniken. Du kan även välja att träna på en virtuell range och få uppgifter om svingspår, svinghastighet och spinn. I anslutning till varje simulator finns det komfortabla lounges och umgängesytor för ert sällskap att hänga i.

BOKA GOLF
LÄS MER

Golfbanor i världsklass

Bordtennis

Arena

Spela bordtennis på Active Arena

Arena

Hos oss kan du spela bordtennis bara för nöjes skull eller för att förbättra ditt spel. Utmana kollegorna på en match eller spela rundpingis med vännerna. Vi erbjuder två stycken pingisbord i en modern miljö. Efter kan du ta något att dricka eller äta i vår bistro. Bokning sker på plats eller via telefon.

Gym

Arena

Toppmodernt gym i Kalmar

Arena

Vi på Hansa Active Arena erbjuder ett fantastiskt gym på hela 500 kvm. I våra lokaler erbjuder vi funktionella och öppna ytor att träna på. All vår utrustning är modern och håller absolut högsta kvalitet. Vårt gym är skapat för att du ska få en träningsupplevelse i världsklass.

Modern och högkvalitativ utrustning

Vi har ett stort urval av fria vikter och maskiner för dig som gillar att lyfta tungt och bygga muskler. Utöver det har vi cardio utrustning för dig som vill träna upp din kondition och bränna bort de där extra kilona. Till dig som föredrar att cykla erbjuder vi dessutom tio stycken motionscyklar från det välkända märket Stages.

BOKA GYM

LÄS MER

Modern och högkvalitativ utrustning

Konferens

Arena

Få ut mer av er konferens

Arena

Vi på Hansa Active Arena i Kalmar ger dig möjligheterna att ta ert företags konferens till nästa nivå. Vårt rymliga och moderna konferensrum rymmer upp till hela sexton personer.

Konferensrum av högsta klass

Konferensrummet är utrustat med allt som kan tänkas behövas för att ge ett lyckat möte. Rummet är stort och luftigt, inrett med bekväma stolar samt en klar belysning. Den trevliga atmosfären i rummet kan hjälpa till med att inspirera och motivera till nya ideér. Precis utanför finns en mysig lounge där närvarande kan ta pauser och varva ner en stund.

LÄS MER

Konferensrum av högsta klass

Kids Corner

Arena

Kids Corner för barnen

Arena

Vi på Hansa Active Arena i Kalmar älskar barn och tycker att de förtjänar att ha kul på sitt sätt. Ta med de till oss och låt de hänga i Kids Corner under tiden som du spelar padel, svingar golfklubban, tränar på gymmet eller käkar något gott i bistron.

En rolig och trivsam miljö

Hos oss får barnen alltid en underhållande stund. Det finns möjlighet att leka, spela spel eller kolla på film. Vi vill göra allt för att era barn ska ha så kul som möjligt. Oavsett vad just ditt barn gillar så är de varmt välkomna in till vår kids corner som har en säker, skojig och mysig miljö.

En rolig och trivsam miljö

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners
Bli medlem

Läs mer om våra medlemskap, hur du bokar pass, banor & simulatorer samt vilka erbjudanden varje medlemskap inkluderar.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för ytterligare frågor och funderingar kring något av våra medlemskap.

Skicka ett meddelande »

MEDLEMSKAP

Utöver gymkort erbjuder vi:

- Padelmedlemskap, gäller alla dagar, upp till 2 bokningar/dag och max 4 aktiva bokningar igång samtidigt.

- Golfmedlemskap - standard eller golf plus från 795:-, 20% på alla simulatorer med en spelpott på 795:- (fri egen träning i vår träningshall för plusmedlem).

Bokning

Våra olika bokningssystem:

- Gymcontrol, för att låsa upp lokaler samt boka gruppträning.

- Playtomic, för att boka padelarena eller golfsimulatorer.

Läs mer om hur du köper medlemskap för bokning via Playtomic under vårt golfmedlemskap.

Rabatter

Som medlem inkluderas följande rabatter:

- 10% i vår shop(gymmedlem).

- 20% på padel, oavsett tid på dygnet + fri bollmaskin(gymmedlem).

- 20% på alla tider i våra simulatorer(golfmedlem).