Active arena

Konferens

Hos oss kan du hålla konferenser för att få ut mer av era möten. Ha din nästa konferens hos oss på Hansa Active Arena och ta era konferenser till nästa nivå!

Få ut mer av er konferens

Vi på Hansa Active Arena i Kalmar ger dig möjligheterna att ta ert företags konferens till nästa nivå. Vårt rymliga och moderna konferensrum rymmer upp till hela sexton personer. Hos oss har ni möjlighet att boka hel- eller halvdagskonferenser. I alla konferenspaket ingår vatten, te, kaffe, frukt och tillgång till vår bekväma lounge. Dessutom kan ni komplettera konferensen med en padelturnering, träning i golfsimulatorn, ett specialgjort gympass med vår PT eller bara ta något gott att dricka och en bit mat i bistron. Låt din nästa konferens bli hos oss!
Kontakta info@hansaactivearena.se för förfrågningar och bokningar.

Boka KONFERENS

Konferens

Förstklassigt konferensrum för ditt nästa möte

Konferensrummet är utrustat med allt som kan tänkas behövas för att ge ett lyckat möte. Rummet är stort och luftigt, inrett med bekväma stolar samt en klar belysning. Den trevliga atmosfären i rummet kan hjälpa till med att inspirera och motivera till nya ideér. Precis utanför finns en mysig lounge där närvarande kan ta paus och varva ner för en stund.

Konferens

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners