Active arena

Gym

Du är varmt välkommen att träna och motionera på vårt fräscha och rymliga gym. Vi har alla redskap och maskiner för att du ska kunna få en så optimal träningsupplevelse som möjligt. Kom in till oss på Hansa Active Arena i kalmar och träna upp formen!

Ditt gym i Kalmar

Hansa Active Arena i kalmar är ett modernt, välkomnande gym med utrustning av högsta kvalitet – allt du behöver för att optimera din träning och ha det roligt på vägen. I samarbete med gymleverantören Eleiko har vi tagit fram ett koncept som innebär att du inte ska sakna något när du besöker oss.

Gymmedlem på Hansa Active Arena

Att vara medlem i vår träningsanläggning har flera fördelar. Fri tillgång till vårt gym från 05-24, träna när det passar dig bäst! Som medlem kan du även få rabatt i vår shop och andra förmåner.

Läs mer om medlemskap
Ditt gym i Kalmar

personlig träning

För dig som önskar ett helt individanpassat träningspass. Du kanske behöver en extra push för att din träning ska bli av, eller vill känna dig säker på att du tränar med rätt teknik? Då är PT-träning med vår personliga tränare det absolut bästa för dig. Han kommer lägga upp en träning som passar dig, utifrån dina förutsättningar och mål.

Läs mer om personlig träning

Träning i vårt gym

Hos oss finns något för alla, avsett om du besöker oss som rutinerad gymfantast för att köra ett intensivt pass eller är ny på bollen och vill börja med att motionera och röra på dig. Fördelarna med att kombinera styrketräning med konditionsträning ger dig rätt förutsättningar för att uppnå en balanserad fysisk och mental hälsa samtidigt som du optimerar din kropps prestanda.

Läs mer om gymmet

Gruppass

Gruppass

På gymmet hittar du även en funktionell träningsyta på första plan. Är ni ett gäng som brukar träna ihop kan ni här själva hålla egna gruppass.

Boka gruppass via ditt medlemsinlogg i appen Gym Control

Läs mer om Gruppass

Spinning

Vi har en cykelsal på 50 m2 som är utrustad med 10 SC3 cyklar ifrån Stages och ett program från Stages Flight, här kan du hoppa in och köra ett eget spinningpass eller ihop med ditt kompisgäng.

Vill du testa ett av våra ledarledda spinningpass bokar du det via ditt medlemsinlogg i appen Gym Control

 

Läs mer om Spinning
Spinning

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners