Active arena

Info

Info om gymmet

Vi erbjuder träning på 17 gymmaskiner från Atlantis.

Vårt gym är ungefär 500 kvm fördelat på fyra träningsytor.

 

Gymdelen som ligger på plan två, är utrustad med 16 av våra enheter från Atlantis, fria vikter, hantlar, smith-maskin, bollar, kettlebells.

 

Vi har en cykelsal på 50 m2 som är utrustad med 10 SC3 cyklar ifrån Stages/Stages Flight. Här kan du hoppa in och köra ett eget spinningpass.

 

På balkongen, med utsikt över hela arenan, finns all uppvärmningsutrustning du kan tänkas behöva! Här finns också möjlighet till ett hårt konditionspass. Denna yta är tillgänglig för både gymutövare, padelspelare, pingisspelare och golfare. På balkongen finns löpband, cyklar, crosstrainer, roddmaskin och skimaskin.

 

På nedre plan har vi en funktionell yta om över 240 kvadratmeter. Här har du möjlighet att träna stora rörelsemönster, knuffa släde, hoppa över häckar, klättra i rep, gå armgång i vår monkeybar och mycket, mycket mer. De gånger vi har gruppass kommer denna yta vara avstängd helt eller till viss del. Denna del av gymmet ligger precis intill vårt lekrum så att du kan ha koll på ditt barn samtidigt som du tränar.

 

 

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners