Active arena

Event

På Hansa Active Arena händer det ständigt grejer. Vi erbjuder turneringar och minievents. Dessutom älskar vi förslag från er! Vad vill ni hitta på hos oss? Företagsevent, svensexa, grabbhelg, tjejkväll padel-AW? Vi har platsen och kunskapen för att förverkliga era önskemål.

EVENT PÅ ARENAN

På Hansa Active Arena har vi alltid något spännande på gång! Vi är specialister på att skapa unika upplevelser och vi strävar alltid efter att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse. Oavsett om det är för familjefesten, eller företagseventeten – vi har den perfekta lösningen för just dig.

Vårt breda utbud av aktiviteter och möjligheter till möten gör att vi kan anpassa oss efter just dina önskemål och skräddarsy upplevelser.

Om du har en specifik idé eller önskemål för ditt event, tveka inte att kontakta oss. Boka din plats på Hansa Active Arena nu och förvandla ditt nästa event till en oförglömlig upplevelse!

KONTAKTA OSS

TEMAFESTER

TEMAFESTER

På Hansa Active Arena är vi dedikerade till att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi vet att varje tillställning är unik och att det är detaljerna som gör skillnaden. Därför erbjuder vi möjligheten att skapa skräddarsydda temafester enligt dina önskemål. Vårt mål är att göra din fest till en oförglömlig händelse.

Sommarfest

Hos Hansa Active Arena är möjligheterna oändliga. Ta sommarfesten till en helt ny nivå med en unik upplevelse hos oss! Med vår anpassningsbara arena kan vi skapa en sommarfest som passar just ditt företags specifika önskemål. Njut av en dag fullmatad med aktiviteter, god mat och skön musik under den varma sommarsolen. Låt oss ta hand om allt så du kan koppla av och njuta av en oförglömlig sommarfest.

Ligaspel

Skapa en minnesvärd julfest som ni och era kollegor aldrig kommer att glömma. Öppna ytor och en stor matsal som lämpar sig för stora fester. Vi hjälper er att skapa en unik julfest som passar just er verksamhet, med en skräddarsydd meny, underhållning och en feststämning som får er att känna er som hemma.

Padelturnering

Vi är stolta över att erbjuda möjligheten att sätta ihop en egen padelturnering för företaget. Vi har all utrustning och kunskap som krävs för att skapa en minnesvärd och rolig upplevelse för hela företaget. Vi erbjuder en unik miljö med ytor för möten, avslappning, utmaningar och träning – allt för att förbättra samarbetet och stärka teamkänslan. Sätt ihop en turnering som passar ert företags behov och önskemål – vi ser fram emot att hjälpa till att skapa en oförglömlig upplevelse!

KONTAKTA OSS

Tveka inte att höra av dig för en konsultation eller offert

  Våra samarbetspartners

  Våra samarbetspartners
  Bli medlem

  Läs mer om våra medlemskap, hur du bokar pass, banor & simulatorer samt vilka erbjudanden varje medlemskap inkluderar.

  Kontakta oss

  Fyll i formuläret för ytterligare frågor och funderingar kring något av våra medlemskap.

  Skicka ett meddelande »

  MEDLEMSKAP

  Utöver gymkort erbjuder vi:

  - Padelmedlemskap, gäller alla dagar, upp till 2 bokningar/dag och max 4 aktiva bokningar igång samtidigt.

  - Golfmedlemskap - standard eller golf plus från 795:-, 20% på alla simulatorer med en spelpott på 795:- (fri egen träning i vår träningshall för plusmedlem).

  Bokning

  Våra olika bokningssystem:

  - Gymcontrol, för att låsa upp lokaler samt boka gruppträning.

  - Playtomic, för att boka padelarena eller golfsimulatorer.

  Läs mer om hur du köper medlemskap för bokning via Playtomic under vårt golfmedlemskap.

  Rabatter

  Som medlem inkluderas följande rabatter:

  - 10% i vår shop(gymmedlem).

  - 20% på padel, oavsett tid på dygnet + fri bollmaskin(gymmedlem).

  - 20% på alla tider i våra simulatorer(golfmedlem).